Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Моя податкова» - застосунок, за яким майбутнє! – стверджують у Доманівській ДПІ

опубліковано 18 грудня 2023 о 09:34

Працівники Доманівської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області щоденно проводять зустрічі з платниками податків та відповідають на питання, які хвилюють відвідувачів інспекції. Одним із нагальних питань, яке обговорюється з суб’єктами підприємницької діяльності та громадянами, - це використання електронних сервісів ДПС України та нового застосунку «Моя податкова», їх зручність та доступність.

Фахівці інспекції повідомили, що мобільний застосунок «Моя податкова» - це програмний комплекс, який можна безкоштовно завантажити із Appl Store, Google Play на телефон, планшет, ноутбук, смартфон та на будь-який інший пристрій, що підтримує операційні системи ANDROID чи iOS. Для використання цього застосунку необхідно мати електронний підпис. 

Цей сервіс надає можливість швидко отримувати необхідну інформацію в своєму телефоні без відвідування податкової служби, зокрема подавати заяви та декларації, отримувати інформацію про стан розрахунків з бюджетом, пошук фіскального чека, марки акцизного податку. Платники можуть отримувати інформацію про адресу реєстрації та фактичного проживання об’єктів оподаткування, відомості про отримані доходи та утримані податки, листуватися з контролюючим органом, а також сплачувати податки з використанням платіжних систем.

Фахівці інспекції проводять практичні тренінги для платників щодо завантаження застосунку «Моя податкова», адже користуватися електронними сервісами ДПС - це зручно, швидко, надійно та мобільно.