Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про мобільний застосунок «Моя податкова» дізналися платники від податківців Арбузинщини

опубліковано 22 січня 2024 о 13:24

Начальниця Арбузинської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Алла Василенко провела зустріч з платниками податків, під час якої обговорила питання впровадження ДПС мобільного застосунку «Моя податкова», який тепер доступний користувачам. Застосунок можна завантажити на телефони, як на платформі Android, так і ІOS.

Посадовиця розповіла, що «Моя податкова» - це простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів ДПС, а також сплати податків із використанням платіжних систем. Так, у розділі «Мої дані» застосунку можна отримати інформацію про адресу реєстрації та фактичне місце проживання, об’єкти оподаткування, обов’язок сплатити суму грошового зобов’язання (ППР), стан розрахунків з бюджетом.

Також, податківиця роз’яснила податкові зміни, внесені Законом України № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», надала консультацію щодо подання звітності, виплат благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам, заповнення реквізиту у фіскальному чеку, отримання податкової знижки та проведення звірки з майнових податків.

Платники отримали відповіді на питання, які їх цікавили, і отримали практичну допомогу щодо користування застосунком «Моя податкова».