Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронні сервіси ДПС - тема зустрічі податківців Снігурівщини

опубліковано 15 березня 2024 о 10:39

У Снігурівській ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області щоденно проходять зустрічі з платниками податків та громадянами з питань роз’яснення податкового законодавства та користування електронними сервісами ДПС.

На зустрічах податківці роз’яснюють платникам переваги користування сервісом «Загальнодоступний  інформаційно-довідковий ресурс» (ЗІР), доступ до якого здійснюється через вебпортал ДПС або безпосередньо через будь-яку пошукову систему в мережі Інтернет. 

Головна державна інспекторка ДПІ Алла Водарчук під час зустрічей повідомила, що за допомогою сервісу ЗІР платники мають можливість отримати повну довідкову інформацію у вигляді відповідей на запитання із 37 напрямів, інформацію щодо останніх змін в податковому законодавстві тощо.

У свою чергу головна державна інспекторка ДПІ Світлана Кириченко нагадала присутнім про інші податкові електронні сервіси - Електронний кабінет платника податків та мобільний застосунок «Моя податкова», розповіла про їх зручність та доступність.

Податківці провели практикум з користування електронними сервісами, мова про які йшла на зустрічі, та надали вичерпні відповіді на усі поставлені запитання.