Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Снігурівщини розповіли про надання адміністративних послуг під час «круглого столу» 

опубліковано 10 квітня 2024 о 12:55

На Снігурівщині відбулося засідання «круглого столу» за участі фахівців Снігурівської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області, спеціалістів Снігурівського управління Баштанської філії Миколаївського обласного центра зайнятості (ОЦЗ ) та представників Данської ради у справах біженців.

Головний державний інспектор Снігурівської ДПІ Алла Водарчук довела до відома присутніх інформацію щодо забезпечення якісного надання адміністративних послуг населенню, у тому числі в умовах воєнного стану, та озвучила основний перелік таких послуг, серед яких видача довідки про отримані доходи та сплачені податки, допомога при реєстрації фізичною особою-підприємцем тощо.

Очільниця Снігурівського управління Баштанської філії Миколаївського ОЦЗ Юлія Мирон ознайомила присутніх з основними напрямками роботи служби зайнятості населення, розповіла про існування Урядової програми безповоротних ґрантів для створення або розвитку бізнесу.

Волонтери ради у справах біженців розповіли про мету та види допомоги, в т.ч. і правової, для населення, що постраждало від воєнних дій, це зокрема біженці, внутрішньо переміщені особи, інші особи.

Учасники «круглого столу» обговорили напрямки подальшої співпраці та обміну інформацією щодо питань, які обговорювалися у ході зустрічі.