Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Баштанської ДПІ під час зустрічей з платниками надають роз’яснення з питань податкового законодавства 

опубліковано 27 травня 2024 о 15:06

На черговій зустрічі з платниками податків податківці Баштанщини обговорили питання заповнення довідки-розрахунку на виплату заробітної плати платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок). Змістовні роз’яснення платники отримали від заступниці начальника Баштанської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Тетяни Кулик.

Податківиця повідомила, що довідка-розрахунок на виплату заробітної плати складається платником єдиного внеску за формою згідно з додатком 1 до Порядку прийняття надавачами платіжних послуг на виконання платіжних інструкцій на виплату заробітної плати. Тетяна Кулик розповіла про випадки, коли контролюючі органи невідкладно погоджують довідку-розрахунок в електронній або паперовій формі, надану платником єдиного внеску, та коли відмовляють у погодженні.

Фахівчиня пояснила, що у розділі «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету платника податків платник єдиного внеску може надіслати до відповідного контролюючого органу належним чином оформлену довідку-розрахунок в електронній формі за ідентифікатором форми J1330001 (для юридичних осіб) або F1330001 (для фізичних осіб).