Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про нові сервісні послуги розповідають платникам у Березнегуватській ДПІ 

опубліковано 09 жовтня 2024 о 15:23

Фахівці Березнегуватської ДПІ Головного управління ДПС у Миколаївській області щоденно проводять роз’яснювальну роботу з платниками податків, якісно та оперативно надають довідкові, інформаційні та електронні послуги.

Як зазначив начальник ДПІ Віталій Резніченко, впровадження нових електронних сервісів, законодавчі новації потребують якісної комунікації з бізнесом та громадськістю. 

Податківець вказав, що Державною податковою службою України розроблено програмне забезпечення, за допомогою якого посадовими особами ДПС під час надання адміністративних послуг (зокрема, під час проведення процедур реєстрації, внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб - платників податків, а також під час видачі документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі, та відомостей з Державного реєстру) у Центрах обслуговування платників здійснюється отримання (шеринг) електронних копій цифрових документів.  

Віталій Резніченко нагадав, що шеринг документів - це отримання копій цифрових документів у систему державного органу за допомогою застосунку Дія. 

Посадовець розповів, як відбувається шеринг документів в органах ДПС та як забезпечується дотримання вимог законодавства про захист персональних даних.