Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС Миколаївщини: за два місяці 2021 року – понад 2 мільярди гривень до бюджету

опубліковано 04 березня 2021 о 08:18

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Дмитро Прокоф’єв, завдяки платникам податків нашої області, які своєчасно виконують свій конституційний обов’язок та сплачують кошти до бюджетів усіх рівнів, податкова служба стабільно наповнює державну та місцеві скарбниці, забезпечує коштами зобов’язання держави щодо пенсійних та інших соціальних виплат. Так, у січні-лютому 2021 року від платників податків Миколаївщини до бюджетів усіх рівнів надійшло 2,1 мільярди гривень податкових платежів. До державного бюджету надійшло 898,4 млн грн, до місцевих бюджетів -  1,2 млрд гривень.

За обсягами надходжень, основними джерелами наповнення державної казни у січні – лютому 2021 року стали: податок на додану вартість – 448,9 млн грн, податок на доходи фізичних осіб та військовий збір – 360,2 млн грн, податок на прибуток – 54,4 млн гривень.

«Серед пріоритетів роботи податкової служби Миколаївщини залишаються створення комфортних умов для представників бізнесу у регіоні, надання сучасних сервісних послуг, поліпшення взаємодії податкової служби і платників податків. Всі ці чинники, в цілому, надають можливість бізнесу працювати комфортно, отримувати прозорі доходи і сумлінно сплачувати податки», - зазначив Дмитро Прокоф’єв.