Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС Миколаївщини активно співпрацює з вищими навчальними закладами регіону

опубліковано 23 червня 2023 о 14:07

Податкова служба Миколаївщини приділяє особливу увагу вихованню податкової культури серед молоді регіону, тому в пріоритетах роботи податківців – тісна співпраця з вищими навчальними закладами області. Адже саме свідома та патріотично налаштована молодь є майбутнім країни, рушійною силою змін, розбудови та розвитку держави.

Тому заступниця начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Ольга Купчишина та начальник управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Миколаївській області Владислав Ракіпов взяли участь у Міжнародному форумі освітян та роботодавців «Дистанційна освіта майбутнього: виклики та перспективи», який організовано на базі Чорноморського національного університету імені Петра Могили. 

На форумі ДПС Миколаївщини виступила в якості роботодавця. Податківці ознайомили присутніх з основними принципами роботи податкової служби, її структурою, видами податків та зборів. 

Ольга Купчишина розповіла про особливості роботи податківців, проходження практики та можливість працевлаштуватися в Головному управлінні ДПС у Миколаївській області, а також про переваги роботи на державній службі, зокрема в податковій сфері.

«Державна податкова служба – це шанс реалізувати себе, набуті знання, здобути практичні навички, а також можливість отримати престижну та цікаву професію зі стабільною заробітною платою та соціальним пакетом. Тож запрошуємо освічену, ініціативну, енергійну, відповідальну та креативну молодь приєднатися до команди податківців Миколаївщини» - зазначила Ольга Купчишина.

Владислав Ракіпов, у свою чергу, безпосередньо розповів про свій напрямок діяльності та особливості роботи підпорядкованого підрозділу, зокрема в частині забезпечення контролю за підакцизними товарами.

Проведення таких заходів сприяє отриманню нової інформації, обміну досвідом, знаннями та зміцненню співпраці.